Skriv: [email protected]
Madlavningskursus

Madlavningskursus

Trommesalen 4, 1614 København V  — Find vej

Madlavningskurser i København

Vil du udforske verdens køkkener uden at forlade København? Hos Kromans Kokkeskole kan du tage på en kulinarisk rejse med vores madkurser, der tilbydes både på dansk og engelsk. Vi har kurser for grupper fra 12 til 50 personer om aftenen og åbne dagskurser for individuelle deltagere.

Teambuilding og individuelle kurser

Vores aftenhold kræver, at I kommer som en gruppe, mens dagskurserne er åbne for enkeltpersoner. Aftenhold starter kl. 17:00, og dagskurserne løber fra kl. 10:00 til 14:00.

Kurser for enhver smag

Uanset om du vil lære at lave Coq au Vin, hjemmelavet pasta eller krydret asiatisk mad, har vi et kursus for dig. Vælg mellem over 30 forskellige kurser, herunder fransk, italiensk, asiatisk og meget mere.

Ingen erfaring nødvendig

Alle kan deltage i vores kurser, uanset erfaring. Vi sikrer, at du går hjem med nye færdigheder og lækker mad på tallerkenen.

Book dit kursus

Tilmeld dig vores kurser og udvid din kulinariske horisont. Vi tilbyder også gavekort til madglade eventyrere. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en gastronomisk rejse!

Skriv til os eller ring til os - vi glæder os til at høre fra dig.

Find ruten til All About Cooking - Kromans Kokkeskole i København

4.9 ud af 5
Baseret på 53 anmeldelser
Send en forespørgsel
Ønsker du en opringning? Klik her

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Kontakt os på e-mail eller ring til os.

Hvad koster et kokkekursus?

Priserne varierer alt efter hvilken menu, der vælges – klik på kategorierne ovenfor og se det store udvalg

Hvem underviser på jeres kurser?

Medmindre andet er oplyst, er det Karsten Kroman og hans team, der underviser.

Skal man medbringe noget selv?

Nej, man skal ikke medbringe noget udover godt humør. Vi udlåner et forklæde til alle. Vi anbefaler dog, at man har velegnet påklædning og fodtøj på til madlavning.

Stiller I særlige krav til deltagelse på jeres kurser?

Nej, vi stiller ingen krav til færdigheder i et køkken, men man skal kunne li’ at lave mad – enten fordi man lægger vægt på at lave det selv; har lyst til at blive bedre til det; trænger til ny inspiration eller fordi man værdsætter bordets glæder i selskab med andre. Men husk: I kommer for at lære og ikke for at kunne det hele for forhånd.

Hvad er kokkeskolens adresse?

All About Cooking – Kromans Kokkeskole ligger på Trommesalen 4, 1614 København V. – lige ud til gaden.

Hvem står bag All About Cooking – Kromans Kokkeskole?

Stedet ejes og drives af Kromans ApS v/ Karsten Kroman. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om teambuilding-mulighederne i forbindelse med vores madlavningskurser. Ring på 24 65 46 47 eller send en mail [email protected]

Kan man afholde møder hos jer og har I noget AV-udstyr?

Ja, man kan godt afholde korte møder/præsentationer hos os, og vi stiller en projektor til rådighed uden beregning. Projektoren har både VGA og MAC-adapter. Ring og hør mere om vilkårene på 24 65 46 47.

Laver I kun kokkekursus i København?

Ja, som udgangspunkt foregår al undervisning på kokkeskolen i Trommesalen. Men har du en sjov idé så ring endelig! Vi er som regel med på den værste…

Kan man leje All About Cooking – Kromans Kokkeskole til produkt-promotion, blogger-events o.l.?

Ja, vi lejer gerne faciliteterne ud i forbindelse med alle former for promotion, reklameoptagelser, TV-optagelser, blogger-events o.m.a. – med eller uden madlavning.

Hvilke busser og tog kan man tage?

Linie 26 , 6 A , 7A og 9A stopper alle lige ved Trommesalen – enten på Vesterbrogade eller Ved Vesterport (Gl. Kongevej) Du kan desuden tage alle tog/S-tog, der stopper på Hovedbanen eller Vesterport Station.

All About Cooking - Kromans Kokkeskole

Om All About Cooking - Kromans Kokkeskole

Kromans Kokkeskole byder alle velkommen til en verden, hvor madlavning bliver til middagsoplevelser, samvær og sanseindtryk. Her mødes kulinarisk håndværk og fællesskab i Københavns hjerte, hvor der er kurser for alle – uanset om du bare vil eksperimentere i køkkenet, lære noget nyt, holde fest eller lave firmaarrangement.

Uanset om du vælger et kursus med venner, kollegaer eller familie, er målet altid det samme: at give dig smagfulde øjeblikke, hvor råvarer og teknik går hånd i hånd. Menuerne spænder vidt – fra dansk/nordisk mad og klassisk tre-retters middag til vegetariske, veganske og internationale menuer som spansk, italiensk, indisk og vildt over bål. Alt er forberedt, alt er inkluderet. Du skal bare møde op med lysten til at lave mad.

Undervisningen foregår i det stilrene køkken i Trommesalen på Vesterbro, centralt placeret med gode transportforbindelser og parkering.

Kurserne ledes af kokken Karsten Kroman og hans hold, som lægger vægt på kvalitet – gode råvarer, gennemarbejdet udstyr og stemning der gør, at madlavning bliver mere end blot tilberedning. Kokkeskole København

Der er mere end 30 menuer at vælge imellem, priser fra ca. 1.050 til 1.595 kr. pr. person (ekskl. moms) inklusiv drikkevarer.