Skriv: [email protected]

Hvad siger vores gæster?

Mange glade kunder

4.9 ★★★★★ 53 anmeldelser
Christer Z. Bisgaard
Christer Z. Bisgaard 17/09/2025
★★★★★

Vi havde en rigtig hyggelig aften med god mexikansk mad og rigtig god stemning.

Rene Rosendal
Rene Rosendal 16/09/2025
★★★★★

En stor ros til Karsten og hans hold for en helt fantastisk og uforglemmelig aften i anledning af min 50 års fødselsdag. En helt igennem forrygende aften med dejlig mad og drikke og i nogle dejlige lokaler. Arrangementet levede fuld ud op til det beskrevne men var en langt større oplevelse end jeg havde forventet. Karsten skabte fra velkomst til slut en god stemning og gav sig god tid til forklaring og hjælp i køkkenet - og gæsterne unge som gamle var vilde med det. De bedste og varmeste anbefalinger herfra - vi kommer igen.

Miriam Kirchhofer
Miriam Kirchhofer 03/03/2025
★★★★★

Tak til Karsten og hans kollegaer for en underholdende og lærerig aften. En virkelig god menu og en godt beskrevet opskrift. Vi var et hold på 25 personer, som havde en rigtig hyggelig aften sammen. Karstens gode humør og det "hjemlige" lokale sørgede for en mindeværdig oplevelse for os alle

Rasmus Sundgaard
Rasmus Sundgaard 06/11/2024
★★★★★

Vi havde en fantastisk sjov og lærerig aften sammen med Karsten i hans flotte køkken! Kan varmt anbefales til teambuilding med arbejdet eller måske bare blandt gode venner. Karsten klarede også det hele til UG på engelsk så vores kollegaer fra udlandet også kunne være med. Super sjovt at prøve kræfter med nye retter og spændende mad i køkkenet. Karsten styrer det med kyndig og engageret hånd og det er en fornøjelse at hakke, snitte, stege og anrette i køkkenet. Kan varmt anbefales!

Trine Aaen
Trine Aaen 18/10/2024
★★★★★

Vi havde et supergodt teambuilding arrangement. Kolleger fra alle dele af Europa var meget begejstrede, maden var virkelige delikat og Karsten Kroman underholdende, meget entusiastisk og gav en meget personlig behandling af alle. Derudover var booking og kommunikationen op til meget nem. En rigtig god oplevelse som bestemt kan anbefales.

Søren Holmgren
Søren Holmgren 27/03/2024
★★★★★

Vi havde en utrolig fornøjelig og lærerig oplevelse på Kromans Kokkeskole under vores teambuilding arrangement. Karsten og hans team formåede virkelig at skabe en atmosfære af samarbejde og sjov, der var perfekt til vores opstart af et længere kursusforløb. Fra start til slut var aftenen fyldt med glæde og engagement. Karsten imponerede os med sin ekspertise inden for råvarer og madlavningsteknikker. Hans passion for god mad og vin skinnede virkelig igennem, og hans anekdoter fra hele verden tilføjede en ekstra dimension til vores oplevelse. Vi lærte ikke kun om at lave mad, men også om historier bag ingredienserne og de kulturelle aspekter af madlavning. Det var fantastisk at se, hvordan vores gruppe samarbejdede om at forberede en lækker fire-retters menu under Karstens kyndige vejledning. Og den bedste del af det hele var naturligvis at nyde den overdådige middag, som vi selv havde tilberedt sammen. Et særligt højdepunkt for mig var, at Karsten serverede min yndlingsdessertvin, Recioto, til desserten. Det er opmærksomheder som denne, der virkelig skiller sig ud og viser Karstens engagement i at skabe en uforglemmelig oplevelse for sine gæster. Jeg kan varmt anbefale Kromans Kokkeskole til enhver, der leder efter en unik og mindeværdig teambuilding oplevelse. Tak til Karsten og hans team for en uforglemmelig aften - vi vil helt sikkert vende tilbage!

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Kontakt os på e-mail eller ring til os.

Hvad koster et kokkekursus?

Priserne varierer alt efter hvilken menu, der vælges – klik på kategorierne ovenfor og se det store udvalg

Hvem underviser på jeres kurser?

Medmindre andet er oplyst, er det Karsten Kroman og hans team, der underviser.

Skal man medbringe noget selv?

Nej, man skal ikke medbringe noget udover godt humør. Vi udlåner et forklæde til alle. Vi anbefaler dog, at man har velegnet påklædning og fodtøj på til madlavning.

Stiller I særlige krav til deltagelse på jeres kurser?

Nej, vi stiller ingen krav til færdigheder i et køkken, men man skal kunne li’ at lave mad – enten fordi man lægger vægt på at lave det selv; har lyst til at blive bedre til det; trænger til ny inspiration eller fordi man værdsætter bordets glæder i selskab med andre. Men husk: I kommer for at lære og ikke for at kunne det hele for forhånd.

Hvad er kokkeskolens adresse?

All About Cooking – Kromans Kokkeskole ligger på Trommesalen 4, 1614 København V. – lige ud til gaden.

Hvem står bag All About Cooking – Kromans Kokkeskole?

Stedet ejes og drives af Kromans ApS v/ Karsten Kroman. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om teambuilding-mulighederne i forbindelse med vores madlavningskurser. Ring på 24 65 46 47 eller send en mail [email protected]

Kan man afholde møder hos jer og har I noget AV-udstyr?

Ja, man kan godt afholde korte møder/præsentationer hos os, og vi stiller en projektor til rådighed uden beregning. Projektoren har både VGA og MAC-adapter. Ring og hør mere om vilkårene på 24 65 46 47.

Laver I kun kokkekursus i København?

Ja, som udgangspunkt foregår al undervisning på kokkeskolen i Trommesalen. Men har du en sjov idé så ring endelig! Vi er som regel med på den værste…

Kan man leje All About Cooking – Kromans Kokkeskole til produkt-promotion, blogger-events o.l.?

Ja, vi lejer gerne faciliteterne ud i forbindelse med alle former for promotion, reklameoptagelser, TV-optagelser, blogger-events o.m.a. – med eller uden madlavning.

Hvilke busser og tog kan man tage?

Linie 26 , 6 A , 7A og 9A stopper alle lige ved Trommesalen – enten på Vesterbrogade eller Ved Vesterport (Gl. Kongevej) Du kan desuden tage alle tog/S-tog, der stopper på Hovedbanen eller Vesterport Station.

All About Cooking - Kromans Kokkeskole

Om All About Cooking - Kromans Kokkeskole

Kromans Kokkeskole byder alle velkommen til en verden, hvor madlavning bliver til middagsoplevelser, samvær og sanseindtryk. Her mødes kulinarisk håndværk og fællesskab i Københavns hjerte, hvor der er kurser for alle – uanset om du bare vil eksperimentere i køkkenet, lære noget nyt, holde fest eller lave firmaarrangement.

Uanset om du vælger et kursus med venner, kollegaer eller familie, er målet altid det samme: at give dig smagfulde øjeblikke, hvor råvarer og teknik går hånd i hånd. Menuerne spænder vidt – fra dansk/nordisk mad og klassisk tre-retters middag til vegetariske, veganske og internationale menuer som spansk, italiensk, indisk og vildt over bål. Alt er forberedt, alt er inkluderet. Du skal bare møde op med lysten til at lave mad.

Undervisningen foregår i det stilrene køkken i Trommesalen på Vesterbro, centralt placeret med gode transportforbindelser og parkering.

Kurserne ledes af kokken Karsten Kroman og hans hold, som lægger vægt på kvalitet – gode råvarer, gennemarbejdet udstyr og stemning der gør, at madlavning bliver mere end blot tilberedning. Kokkeskole København

Der er mere end 30 menuer at vælge imellem, priser fra ca. 1.050 til 1.595 kr. pr. person (ekskl. moms) inklusiv drikkevarer.