Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Kontakt os på e-mail eller ring til os.
Deltag i vores jule-teambuilding og lav maden til firmaets julefest sammen med kollegerne. Kromans jule-madlavningskursus bringer dig i julestemning, mens du og dine kolleger eller venner tilbereder en lækker middag til årets julearrangement. Det er også god træning til Nytårsaften!
Vælg mellem tre menuer: Swinging Santa, Rocking Rudolph eller Sleighbell, som alle vil imponere dine gæster på årets sidste aften.
I november og december er minimum holdstørrelse 20 personer på torsdage, fredage og lørdage.
Velkomst kl. 16:30 med Kromans Glögg og nøddestænger.
Pris: kr. 1.545,00 eks. moms inkl. drikkevarer
Velkomst kl. 16:30 med Kromans Glögg og nøddestænger.
Pris: kr. 1.425,00 eks. moms inkl. drikkevarer
Velkomst kl. 16:30 med Kromans Glögg og nøddestænger.
Pris: kr. 1.375,00 eks. moms inkl. drikkevarer
Under madlavningen serveres husets vine, øl og hjemmelavet saft. Til menuen serveres udvalgte vine. Drikkevarer er ikke ad libitum, men kan tilkøbes til 'kioskpriser'. Der er også mulighed for at tilkøbe en 'cocktailskole'.
Skriv til os eller ring til os - vi glæder os til at høre fra dig.
Har du andre spørgsmål? Kontakt os på e-mail eller ring til os.
Priserne varierer alt efter hvilken menu, der vælges – klik på kategorierne ovenfor og se det store udvalg
Medmindre andet er oplyst, er det Karsten Kroman og hans team, der underviser.
Nej, man skal ikke medbringe noget udover godt humør. Vi udlåner et forklæde til alle. Vi anbefaler dog, at man har velegnet påklædning og fodtøj på til madlavning.
Nej, vi stiller ingen krav til færdigheder i et køkken, men man skal kunne li’ at lave mad – enten fordi man lægger vægt på at lave det selv; har lyst til at blive bedre til det; trænger til ny inspiration eller fordi man værdsætter bordets glæder i selskab med andre. Men husk: I kommer for at lære og ikke for at kunne det hele for forhånd.
All About Cooking – Kromans Kokkeskole ligger på Trommesalen 4, 1614 København V. – lige ud til gaden.
Stedet ejes og drives af Kromans ApS v/ Karsten Kroman. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om teambuilding-mulighederne i forbindelse med vores madlavningskurser. Ring på 24 65 46 47 eller send en mail [email protected]
Ja, man kan godt afholde korte møder/præsentationer hos os, og vi stiller en projektor til rådighed uden beregning. Projektoren har både VGA og MAC-adapter. Ring og hør mere om vilkårene på 24 65 46 47.
Ja, som udgangspunkt foregår al undervisning på kokkeskolen i Trommesalen. Men har du en sjov idé så ring endelig! Vi er som regel med på den værste…
Ja, vi lejer gerne faciliteterne ud i forbindelse med alle former for promotion, reklameoptagelser, TV-optagelser, blogger-events o.m.a. – med eller uden madlavning.
Linie 26 , 6 A , 7A og 9A stopper alle lige ved Trommesalen – enten på Vesterbrogade eller Ved Vesterport (Gl. Kongevej) Du kan desuden tage alle tog/S-tog, der stopper på Hovedbanen eller Vesterport Station.
Kromans Kokkeskole byder alle velkommen til en verden, hvor madlavning bliver til middagsoplevelser, samvær og sanseindtryk. Her mødes kulinarisk håndværk og fællesskab i Københavns hjerte, hvor der er kurser for alle – uanset om du bare vil eksperimentere i køkkenet, lære noget nyt, holde fest eller lave firmaarrangement.
Uanset om du vælger et kursus med venner, kollegaer eller familie, er målet altid det samme: at give dig smagfulde øjeblikke, hvor råvarer og teknik går hånd i hånd. Menuerne spænder vidt – fra dansk/nordisk mad og klassisk tre-retters middag til vegetariske, veganske og internationale menuer som spansk, italiensk, indisk og vildt over bål. Alt er forberedt, alt er inkluderet. Du skal bare møde op med lysten til at lave mad.
Undervisningen foregår i det stilrene køkken i Trommesalen på Vesterbro, centralt placeret med gode transportforbindelser og parkering.
Kurserne ledes af kokken Karsten Kroman og hans hold, som lægger vægt på kvalitet – gode råvarer, gennemarbejdet udstyr og stemning der gør, at madlavning bliver mere end blot tilberedning. Kokkeskole København
Der er mere end 30 menuer at vælge imellem, priser fra ca. 1.050 til 1.595 kr. pr. person (ekskl. moms) inklusiv drikkevarer.